Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta ciekawa surówka do obiadu ma jeden sekretny i niezapomniany składnik dodatków, czyli młodą kalarepę. Zobacz, z czym ją najlepiej połączyć!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11144
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4915
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1072
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11144
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4915
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1072
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1437
Składniki
Kalarepy obierz i posiekaj drobno. Rzodkiewki pokrój w plasterki. Cebulę posiekaj w piórka. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce, tak samo zrób z obraną marchewką.
Wszystkie składniki przełóż do miski i wymieszaj. Dopraw śmietaną (opcjonalnie), sokiem z cytryny, musztardą, solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszaj. Podawaj od razu.