Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta ciekawa surówka do obiadu ma jeden sekretny i niezapomniany składnik dodatków, czyli młodą kalarepę. Zobacz, z czym ją najlepiej połączyć!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 171
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 171
Składniki
Kalarepy obierz i posiekaj drobno. Rzodkiewki pokrój w plasterki. Cebulę posiekaj w piórka. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce, tak samo zrób z obraną marchewką.
Wszystkie składniki przełóż do miski i wymieszaj. Dopraw śmietaną (opcjonalnie), sokiem z cytryny, musztardą, solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszaj. Podawaj od razu.