Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta ciekawa surówka do obiadu ma jeden sekretny i niezapomniany składnik dodatków, czyli młodą kalarepę. Zobacz, z czym ją najlepiej połączyć!
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 75
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 75
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Składniki
Kalarepy obierz i posiekaj drobno. Rzodkiewki pokrój w plasterki. Cebulę posiekaj w piórka. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce, tak samo zrób z obraną marchewką.
Wszystkie składniki przełóż do miski i wymieszaj. Dopraw śmietaną (opcjonalnie), sokiem z cytryny, musztardą, solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszaj. Podawaj od razu.