Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 218
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 76
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 665
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 290
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 218
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 76
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 665
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 290
Składniki
1. mięso rozbić, posypać solą i pieprzem, na kotlety położyć po 2 plasterki sera, założyć brzegi, zwinąć roladki, 2. kotlety panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej, 3. smażyć na rozgrzanym oleju, po ok 5 min, dobrze smakują z pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego