Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
1. mięso rozbić, posypać solą i pieprzem, na kotlety położyć po 2 plasterki sera, założyć brzegi, zwinąć roladki, 2. kotlety panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej, 3. smażyć na rozgrzanym oleju, po ok 5 min, dobrze smakują z pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego