Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały dodatek do obiadu.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31267
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31267
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
Mięso przełożyć do miski, wbić jajko, dodać płatki i bułkę tartą, dodać również namoczoną i dobrze odciśniętą kajzerkę doprawić do smaku solą, pieprzem czosnkiem. Dokładnie wyrobić mięsną masę. Formować na dłoni małe zgrabne kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano, po czym odsączyć na ręczniku papierowym. Wyśmienicie smakują polane sosem pomidorowym który dzieci uwielbiają. SMACZENEGO.