Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały dodatek do obiadu.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34988
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18637
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34988
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18637
Składniki
Mięso przełożyć do miski, wbić jajko, dodać płatki i bułkę tartą, dodać również namoczoną i dobrze odciśniętą kajzerkę doprawić do smaku solą, pieprzem czosnkiem. Dokładnie wyrobić mięsną masę. Formować na dłoni małe zgrabne kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano, po czym odsączyć na ręczniku papierowym. Wyśmienicie smakują polane sosem pomidorowym który dzieci uwielbiają. SMACZENEGO.