Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakby tu wam opisać hmm, powiem tyle te kotlety o wiele bardziej nam smakują niż ze schabu, nie wiem czy kogoś przekonam ale dla nas one są bardziej soczyste i pyszne. Jeśli was przekonałam zapraszam po przepis na mojego bloga.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3519
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 510
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 329
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7199
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 446
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3519
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 510
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 329
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7199
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 446
Składniki
Mięso z łopatki wieprzowej pokroić w paski około 2 cm. Następnie rozbić tłuczkiem do kotletów, posolić i obsypać pieprzem z każdej strony.
Przygotować bułkę tartą, jajka roztrzepać widelcem można jeszcze trochę posolić. Na patelni rozpuścić smalec, kotleta zanurzyć w jajku następnie w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rumiano na średnim ogniu.
Obiad podałam z ziemniakami oraz swoimi ogórkami korniszon.