Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakby tu wam opisać hmm, powiem tyle te kotlety o wiele bardziej nam smakują niż ze schabu, nie wiem czy kogoś przekonam ale dla nas one są bardziej soczyste i pyszne. Jeśli was przekonałam zapraszam po przepis na mojego bloga.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20256
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20256
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Składniki
Mięso z łopatki wieprzowej pokroić w paski około 2 cm. Następnie rozbić tłuczkiem do kotletów, posolić i obsypać pieprzem z każdej strony.
Przygotować bułkę tartą, jajka roztrzepać widelcem można jeszcze trochę posolić. Na patelni rozpuścić smalec, kotleta zanurzyć w jajku następnie w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rumiano na średnim ogniu.
Obiad podałam z ziemniakami oraz swoimi ogórkami korniszon.