Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity smak i soczyste mięso, tym odznaczają się kotlety z uda kurczaka, wyglądem przypominają karkówkę w panierce. Odpowiednia mieszanka ziół i przypraw sprawia że kotlety smakują fantastycznie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 886
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4517
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1132
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 507
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3783
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 886
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4517
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1132
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 507
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3783
Składniki
Umyć i osuszyć fileta. Fileta rozbić tylko od strony kości. Obtoczyć w mące. Jajko wybełtać z przyprawami.
Fileta zamoczyć w jajku, a następnie w bułce tartej. Rozgrzać patelnię z olejem. Smażymy kotlety z obu stron na złocisty kolor. Gotowe !!!