Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity smak i soczyste mięso, tym odznaczają się kotlety z uda kurczaka, wyglądem przypominają karkówkę w panierce. Odpowiednia mieszanka ziół i przypraw sprawia że kotlety smakują fantastycznie.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 918
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 525
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 918
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 525
Składniki
Umyć i osuszyć fileta. Fileta rozbić tylko od strony kości. Obtoczyć w mące. Jajko wybełtać z przyprawami.
Fileta zamoczyć w jajku, a następnie w bułce tartej. Rozgrzać patelnię z olejem. Smażymy kotlety z obu stron na złocisty kolor. Gotowe !!!