Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity smak i soczyste mięso, tym odznaczają się kotlety z uda kurczaka, wyglądem przypominają karkówkę w panierce. Odpowiednia mieszanka ziół i przypraw sprawia że kotlety smakują fantastycznie.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 356
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 575
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1067
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 356
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 575
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1067
Składniki
Umyć i osuszyć fileta. Fileta rozbić tylko od strony kości. Obtoczyć w mące. Jajko wybełtać z przyprawami.
Fileta zamoczyć w jajku, a następnie w bułce tartej. Rozgrzać patelnię z olejem. Smażymy kotlety z obu stron na złocisty kolor. Gotowe !!!