Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie delikatne i smaczne kotlety bez mięsa z pewnością zadowolą całą rodzinę.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1013
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2185
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1013
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2185
Składniki
Zetrzyj marchewki i ziemniaki. Usuwanie nadmiaru wilgoci. Zmiel cebulę i czosnek, dodaj sól i pieprz, jajko, dobrze wymieszaj.
Zrób kotlety w bułce tartej. Smażyć na małym ogniu przez 7-8 minut z każdej strony pod pokrywką. Smacznego