Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 186
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 224
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 903
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 186
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 224
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 903
Składniki
Piersi z kurczaka rozbić tłuczkiem na kotlety.Posypać solą i pieprzem.
Położyć po kawałku sera.
Zwinąć roladki, dokładnie podwijając końce.Spiąć za pomocą wykałaczek.
Umieścić mąkę, jajko i bułkę tartą w oddzielnych talerzach. Roladki dokładnie obtoczyć w mące, później w jajku a na koniec w bułce tartej.
Rozgrzać głęboki olej do temperatury 190 stopni i smażyć roladki. Piersi smażyć przez 8-10 minut lub do uzyskania złotej panierki.
Smacznego :)