Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96015
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5732
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5733
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96015
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5732
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5733
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i podsmażyć na maśle z posiekanym szczypiorkiem (szczypiorek dokładamy trochę później). Filety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, drobno posiekać. Następnie połączyć z resztą składników, przyprawić do smaku. Kłaść łyżką na rozgrzane masło, lekko spłaszczając. Smażyć z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.