Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1962
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421261
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2004
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1962
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421261
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2004
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i podsmażyć na maśle z posiekanym szczypiorkiem (szczypiorek dokładamy trochę później). Filety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, drobno posiekać. Następnie połączyć z resztą składników, przyprawić do smaku. Kłaść łyżką na rozgrzane masło, lekko spłaszczając. Smażyć z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.