Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1585
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1349
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1402
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1366
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1585
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1349
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1402
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1366
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i podsmażyć na maśle z posiekanym szczypiorkiem (szczypiorek dokładamy trochę później). Filety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, drobno posiekać. Następnie połączyć z resztą składników, przyprawić do smaku. Kłaść łyżką na rozgrzane masło, lekko spłaszczając. Smażyć z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.