Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 262
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25216
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 262
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25216
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i podsmażyć na maśle z posiekanym szczypiorkiem (szczypiorek dokładamy trochę później). Filety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, drobno posiekać. Następnie połączyć z resztą składników, przyprawić do smaku. Kłaść łyżką na rozgrzane masło, lekko spłaszczając. Smażyć z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.