Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne kotleciki drobiowe z pietruszką
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5592
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5592
Składniki
Bułkę namocz w zimnej wodzie
Cebulę posiekaj , podsmaż na złoty kolor na maśle klarowanym
Mięso z kurczaka umyj , wysusz
Mięso, odciśniętą bułkę i usmażoną cebulę , skręć maszynką o dużych oczkach . Dodaj jajko , przyprawy i pietruszkę . Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki .
Na talerz wysyp bułkę tartą , formuj kotlety i obtaczaj je w bułce .
Na patelni rozgrzej masło klarowane , obsmażaj kotlety z obu stron na złoty kolor .