Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne kotleciki drobiowe z pietruszką
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 253
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 43
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 44
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 253
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 43
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 44
Składniki
Bułkę namocz w zimnej wodzie
Cebulę posiekaj , podsmaż na złoty kolor na maśle klarowanym
Mięso z kurczaka umyj , wysusz
Mięso, odciśniętą bułkę i usmażoną cebulę , skręć maszynką o dużych oczkach . Dodaj jajko , przyprawy i pietruszkę . Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki .
Na talerz wysyp bułkę tartą , formuj kotlety i obtaczaj je w bułce .
Na patelni rozgrzej masło klarowane , obsmażaj kotlety z obu stron na złoty kolor .