Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podaję na zimno i na ciepło z sosem czosnkowym.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4894
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4894
Składniki
Wszystko pokroić w kostkę łącznie z piersiami z kurczaka. Odstawić na godz do lodówki.
Usmażyć. smacznego!