Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wygląda zwyczajnie, ale smak......................
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Świeże liście bazylii kroimy drobniutko.
Z kotletami postępujemy standardowo, jak przy smażeniu kotletów w panierce z bułki tartej. A pokrojone liście bazylii umieszczamy w roztrzepanym jajku. Wtedy, w czasie obtaczania, liście przylgną i połączą się potem z panierką. Podczas jedzenia będziemy wyczuwać wspaniały smak świeżej bazylii:)
Na zdjęciu podane są w sosiku: - roztopione masło, łyżka serka mascarpone, mała łyżeczka koncentratu pomidorowego, troszkę kukurydzy, sól i gotowe:)