Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wygląda zwyczajnie, ale smak......................
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2665
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1079
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2665
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1079
Składniki
Świeże liście bazylii kroimy drobniutko.
Z kotletami postępujemy standardowo, jak przy smażeniu kotletów w panierce z bułki tartej. A pokrojone liście bazylii umieszczamy w roztrzepanym jajku. Wtedy, w czasie obtaczania, liście przylgną i połączą się potem z panierką. Podczas jedzenia będziemy wyczuwać wspaniały smak świeżej bazylii:)
Na zdjęciu podane są w sosiku: - roztopione masło, łyżka serka mascarpone, mała łyżeczka koncentratu pomidorowego, troszkę kukurydzy, sól i gotowe:)