Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wygląda zwyczajnie, ale smak......................
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13778
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1585
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15354
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6274
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13778
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1585
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15354
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6274
Składniki
Świeże liście bazylii kroimy drobniutko.
Z kotletami postępujemy standardowo, jak przy smażeniu kotletów w panierce z bułki tartej. A pokrojone liście bazylii umieszczamy w roztrzepanym jajku. Wtedy, w czasie obtaczania, liście przylgną i połączą się potem z panierką. Podczas jedzenia będziemy wyczuwać wspaniały smak świeżej bazylii:)
Na zdjęciu podane są w sosiku: - roztopione masło, łyżka serka mascarpone, mała łyżeczka koncentratu pomidorowego, troszkę kukurydzy, sól i gotowe:)