Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne kotlety z kurczaka nadziewane bobem oraz mozzarellą.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4787
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8986
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4787
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8986
Składniki
1. Mięso kroimy bardzo drobno, wbijamy jajko, doprawiamy solą oraz papryką i dodajemy 2 łyżki bułki tartej. Dokładnie mieszamy. 2. Bób gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu obieramy.
3. Robimy z mięsa okrągłe kotlety w środek wkładamy po kawałku sera oraz trochę bobu.
4. Panierujemy w bułce tartej i smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
5. Kotlety gotowe. 6. Smacznego.