Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne kotlety na obiad.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 45
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 31
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 45
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 31
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć, następnie ugotować do miękkości i odcedzić. Po czym posiekać i zrumienić na tłuszczu z posiekaną cebulą. Ostudzić, dodać pokrojone w drobną kostkę mięso, obie mąki, jajka, sodę oczyszczoną, majonez. Przyprawić do smaku, wsypać starty ser, dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać tłuszcz, kłaść łyżką kotlety i smażyć z obu stron na złoty kolor.