Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto by pomyślał, że popularny lek na gardło może być doskonałą przyprawą do mięs...
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17771
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 424
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 950
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7382
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8809
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17771
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 424
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 950
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7382
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8809
Składniki
Mięso mielimy w maszynce. Dodajemy świeżo posiekane zioła, starty żółty ser. Przyprawiamy masę solą i pieprzem.
Wyrabiamy mięso palcami i formujemy kotlety, które obtaczamy w owsianych otrębach. Smażymy z obu stron na łyżeczce oliwy lub oleju roślinnego.
Podajemy kotleciki z faszerowanymi warzywami pieczarkami, odrobiną żurawiny i łyżką pomidorowego sosu. Przepis na pieczarki faszerowane znajdziecie na blogu - link pod wpisem