Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto by pomyślał, że popularny lek na gardło może być doskonałą przyprawą do mięs...
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1835
Polecam, pychota.
Odsłon: 607
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 505
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1835
Polecam, pychota.
Odsłon: 607
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 505
Składniki
Mięso mielimy w maszynce. Dodajemy świeżo posiekane zioła, starty żółty ser. Przyprawiamy masę solą i pieprzem.
Wyrabiamy mięso palcami i formujemy kotlety, które obtaczamy w owsianych otrębach. Smażymy z obu stron na łyżeczce oliwy lub oleju roślinnego.
Podajemy kotleciki z faszerowanymi warzywami pieczarkami, odrobiną żurawiny i łyżką pomidorowego sosu. Przepis na pieczarki faszerowane znajdziecie na blogu - link pod wpisem