Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 690
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 32
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 239
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 389
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 690
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 32
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 239
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 389
Składniki
Wątróbkę i cebulę drobno pokroić i przełożyć do miski. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i dodać drobno pokrojoną papryczkę chili. Dodać mięso mielone i wbić jajko. Doprawić solą, pieprzem, musztardą i majerankiem. Wyrobić mięso. Jeżeli masa będzie za rzadka dodać bułki tartej. Ulepić kotlety.
w osobnym naczyniu wymieszać w proporcjach 1:1 bułkę tartą z mąką. Doprawić kurkumą. Kotlety obtoczyć w przygotowanej mieszance wyłożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 stopni przez 30-40 min. Najlepiej smakują z ziemniakami. Smacznego