Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Szczypiorek siekamy, por siekamy i sparzamy wrzątkiem. Pomidory kroimy na kawałki. Mieszamy oba rodzaje kasz.
Do kasz dodajemy szczypiorek, por, pomidory oraz przyprawy. Wbijamy jajko i mieszamy wszystko razem na jednolitą masę. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju.