Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne sycące danie na bazie jaj gotowanych na twardo. Idealne na piątkowy obiad lub jako dodatek do kotletów. Z przepisu wyjdą 4 duże kotlety.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 98
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18701
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7168
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30826
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 98
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18701
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7168
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30826
Składniki
1. Gotuje jaja na twardo ok. 10 min. 2. Po ostygnięciu obieram ze skorupek i siekam (można zmielić na maszynce do mielenia mięsa). 3. Do posiekanych jaj dodaję surowe jajko, garść bułki tartej, sól, pieprz, szczypiorek. 4. Masę wyrabiam jak na kotlety mielone, smakuję i ewentualnie przyprawiam do smaku. 5. W rękach formuję kotlety i obtaczam je w bułce tartej. 6. Na patelni rozgrzewam oliwę i piekę kotlety ok. 5-10 min.