Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 01-04-2019
Kotlety jajeczne jak z baru mlecznego tylko bardziej delikatne i puszyste, smak dawnych czasów:)
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 168
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 561
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 271
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 168
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 561
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 271
Składniki
Ugotować 7 jajek na twardo, ostudzić, wrzucić do miski, rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków, dodać surowe jajko, sól, pieprz, posiekany koperek i szczypiorek, namoczoną w mleku i odsączoną bułkę. Następnie uformować kotlety i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Gotowe !!! Smacznego !!!