Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 01-04-2019
Kotlety jajeczne jak z baru mlecznego tylko bardziej delikatne i puszyste, smak dawnych czasów:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456779
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1210
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2087
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 504
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456779
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1210
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2087
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 504
Składniki
Ugotować 7 jajek na twardo, ostudzić, wrzucić do miski, rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków, dodać surowe jajko, sól, pieprz, posiekany koperek i szczypiorek, namoczoną w mleku i odsączoną bułkę. Następnie uformować kotlety i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Gotowe !!! Smacznego !!!