Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 01-04-2019
Kotlety jajeczne jak z baru mlecznego tylko bardziej delikatne i puszyste, smak dawnych czasów:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8599
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 589
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8599
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 589
Składniki
Ugotować 7 jajek na twardo, ostudzić, wrzucić do miski, rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków, dodać surowe jajko, sól, pieprz, posiekany koperek i szczypiorek, namoczoną w mleku i odsączoną bułkę. Następnie uformować kotlety i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Gotowe !!! Smacznego !!!