Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 124 Ocena: 2931
Dodano: 22.03.2019
Odsłon: 15096
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Ugotować 7 jajek na twardo, ostudzić, wrzucić do miski, rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków, dodać surowe jajko, sól, pieprz, posiekany koperek i szczypiorek, namoczoną w mleku i odsączoną bułkę.
Następnie uformować kotlety i obtoczyć w bułce tartej.
Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.
Gotowe !!!
Smacznego !!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

CHOciek53 10 kwietnia 2019Zgłoś do usunięcia
ja dodałem zielony czosnek,papryczkę chilli a do jedzenia podałem ogórki konserwowe z habanero,pycha jak ktoś lubi na ostro0 Kto głosował? | Odpowiedz

SlodkoSlodka83 23 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Wieki takich nie jadłam,pyszne :-)3 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 22 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Zawiało wspomnieniami:) Przepyszne kotleciki :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

pelen_brzuszek 22 marca 2019Zgłoś do usunięcia
smakowicie :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 22 marca 2019Zgłoś do usunięcia
Ooo, już sobie podbieram przepis. Będą kulinarne wspominki :)2 Kto głosował? | Odpowiedz