Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy czasem brakuje nam pomysłu na banie bezmięsne, polecam te właśnie kotleciki, które są naprawdę smaczne!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2877
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421965
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2204
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2877
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421965
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2204
Składniki
Ugotowane i studzone jaja zmiksować blenderem, dodać bułkę, musztardę, śmietanę i przyprawy, wymieszać. Następnie dodać odcedzoną i pokrojoną w plasterki mozzarellę, wymieszać.
Na końcu dodać surowe jajo i całość delikatnie połączyć. Formować z ciasta kotlety i panierować w bułce tartej.
Smażyć w dużej ilości rozgrzanego oleju na złoty kolor z obu stron. Podawać np. z gotowanymi ziemniakami i brokułem z wody. Smacznego!