Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy czasem brakuje nam pomysłu na banie bezmięsne, polecam te właśnie kotleciki, które są naprawdę smaczne!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 511
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 128
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 511
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 128
Składniki
Ugotowane i studzone jaja zmiksować blenderem, dodać bułkę, musztardę, śmietanę i przyprawy, wymieszać. Następnie dodać odcedzoną i pokrojoną w plasterki mozzarellę, wymieszać.
Na końcu dodać surowe jajo i całość delikatnie połączyć. Formować z ciasta kotlety i panierować w bułce tartej.
Smażyć w dużej ilości rozgrzanego oleju na złoty kolor z obu stron. Podawać np. z gotowanymi ziemniakami i brokułem z wody. Smacznego!