Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy czasem brakuje nam pomysłu na banie bezmięsne, polecam te właśnie kotleciki, które są naprawdę smaczne!
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 584
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 154
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 182
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 584
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 154
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 182
Składniki
Ugotowane i studzone jaja zmiksować blenderem, dodać bułkę, musztardę, śmietanę i przyprawy, wymieszać. Następnie dodać odcedzoną i pokrojoną w plasterki mozzarellę, wymieszać.
Na końcu dodać surowe jajo i całość delikatnie połączyć. Formować z ciasta kotlety i panierować w bułce tartej.
Smażyć w dużej ilości rozgrzanego oleju na złoty kolor z obu stron. Podawać np. z gotowanymi ziemniakami i brokułem z wody. Smacznego!