Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukamy przepisów na święta a co powiecie na soczyste kotlety, polane pysznym sosem. Można zaskoczyć gości inną odmianą kotleta.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11221
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6451
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5452
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13444
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11221
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6451
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5452
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13444
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5213
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Pod koniec prużenia dodajemy serek hochland i prużymy aż się rozpuści.
5. Gotowy farsz układamy na każdym kawałku mięsa i zawijamy.
6. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku i bułce tartej
7. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
9. Posypujemy startym na tarce o dużych oczach serem. 10. Zapiekamy 10 minut w 180 °C.
11. Kotlety gotowe. 12. Smacznego.