Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukamy przepisów na święta a co powiecie na soczyste kotlety, polane pysznym sosem. Można zaskoczyć gości inną odmianą kotleta.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1043
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 969
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12865
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1043
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 969
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12865
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Pod koniec prużenia dodajemy serek hochland i prużymy aż się rozpuści.
5. Gotowy farsz układamy na każdym kawałku mięsa i zawijamy.
6. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku i bułce tartej
7. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
9. Posypujemy startym na tarce o dużych oczach serem. 10. Zapiekamy 10 minut w 180 °C.
11. Kotlety gotowe. 12. Smacznego.