Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67880
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1938
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67880
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1938
Składniki
1. Mięso mielone wrzucić do miski i wymieszać dokładnie z jajkiem, dwiema łyżkami bułki tartej oraz przyprawami. 2. Formować kotlety spłaszczając i obtoczyć w bułce tartej. 3. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron lekko spłaszczając.