Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne i zaskakująco pyszne kotlety :) Zamiast bułki, płatki owsiane, a zamiast długiego smażenia - pieczenie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1223
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 240
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4320
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1223
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 240
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4320
Składniki
Cebulę bardzo drobno pokroić i podsmażyć. Odstawić do wystygnięcia.
Płatki owsiane zalać gorącą wodą i odstawić do ostygnięcia.
Mięso mielone połączyć z cebulą, płatkami, jajkiem i przyprawami. Uformować kotlety i chwilę podsmażyć z każdej strony.
Piekarnik nagrzać do 180 C. Dno naczynia wysmarować ketchupem. Ułożyć kotlety i piec około 45 min. W połowie czasu warto przewrócić kotlety na drugą stronę :) Będą całe w pomidorach :)