Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wciąż eksperymentuję z mielonymi kotletami by były smaczniejsze,bardziej soczystsze i aromatyczniejsze.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3848
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414735
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2390
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3848
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414735
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2390
Składniki
Cebulę obrać, pokroić drobno i zeszklić na maśle. Mięso zmielić. Dodać starte na drobnych oczkach jabłko, żółtka, musztardę , majonez i koniak.Doprawić. Dodać bułkę tartą i rosół. Wyrabiać przez 5 minut aż mięso wchłonie cały płyn i stanie się gładkie. Na końcu wlać koniak. Ponownie wyrobić. Smażyć na oleju lub smalcu.