Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wciąż eksperymentuję z mielonymi kotletami by były smaczniejsze,bardziej soczystsze i aromatyczniejsze.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 575
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 914
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 230
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 575
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 914
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 230
Składniki
Cebulę obrać, pokroić drobno i zeszklić na maśle. Mięso zmielić. Dodać starte na drobnych oczkach jabłko, żółtka, musztardę , majonez i koniak.Doprawić. Dodać bułkę tartą i rosół. Wyrabiać przez 5 minut aż mięso wchłonie cały płyn i stanie się gładkie. Na końcu wlać koniak. Ponownie wyrobić. Smażyć na oleju lub smalcu.