Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wciąż eksperymentuję z mielonymi kotletami by były smaczniejsze,bardziej soczystsze i aromatyczniejsze.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9119
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9119
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Cebulę obrać, pokroić drobno i zeszklić na maśle. Mięso zmielić. Dodać starte na drobnych oczkach jabłko, żółtka, musztardę , majonez i koniak.Doprawić. Dodać bułkę tartą i rosół. Wyrabiać przez 5 minut aż mięso wchłonie cały płyn i stanie się gładkie. Na końcu wlać koniak. Ponownie wyrobić. Smażyć na oleju lub smalcu.