Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi kotlety mielone ,zrobiłam z nich danie trochę inne bo w sosie warzywnym. Polecam wypróbować kiedy przejedzą nam się tradycyjne mielone:)
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1221
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 332
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1221
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 332
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę i zalać bulionem lub wodą tyle by były przykryte. Gotować 15min.Zblendować ,doprawić do smaku. Sos ma mieć dość gęstą konsystencję.Podbić śmietaną. Do sosu wrzucić nasze mielone i pogotować kilka min.by kotlety zagrzały się. Podawać z kaszami lub ziemniakami.
Smacznego życzę!