Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki z mięsa wołowego z rosołu są smaczniutkie i szybkie w wykonaniu. Można je podać z ziemniakami i surówką bądź też z samą surówką. Takie kotlety to dla mnie smak dzieciństwa. Teraz moje dzieci również bardzo chętnie je "wcinają". Dla urozmaicenia dodałam do nich tym razem startą cukinię. Jak dla mnie smak całości obłędny. Choć wiadomo, że to kwestia gustu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2348
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4435
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1418
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 381
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2348
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4435
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1418
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 381
Składniki
Mięso i marchewkę mielimy
Cukinię ścieramy na dużych oczkach
Do mięsa i cukinii dodajemy jajko, sól i pieprz oraz 3 łyżki tartej bułki
Wszystko razem mieszamy
Z masy formujemy okrągłe kotleciki, które obtaczamy w tartej bułce i smażymy na złoty kolor z obu stron na rozgrzanym oleju