Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na lżejsze i smaczne kotlety mielone. Nieodłącznie podane z młodymi ziemniakami z koperkiem oraz mizerią. Z podanych składników wyszło 9 kotletów.
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 28
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 90
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5886
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 125
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1325
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 28
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 90
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5886
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 125
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1325
Składniki
Fasolkę szparagową gotuje się drobno pokrojoną w osolonej wodzie do miękkości- około 20 minut. A potem już wszystko jest jak z kotletami mielonymi. Masę się wyrabia, formuje się kotlety, obtacza w bułce tartej i smaży niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)