Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i odmienione danie na codzienny obiad.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 181
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 537
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 636
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 945
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 181
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 537
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 636
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 945
Składniki
Grzyby suszone zalać gorącą wodą i pozostawić 20 minut do namoczenia. Mięso doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. Pieczarki obrać i bardzo drobno pokroić , podobnie namoczone grzyby , dodać do mięsa. Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach , dodać . Wbić jajko.
Dokładnie wymieszać. Uformować kotlety , obtoczyć w tartej bułce, ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić kotlety i piec 30 minut lub dobrego zrumienienia. Podawać z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.