Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam kotlety mielone z indyka z dodatkiem pieczarek, pora i natki pietruszki, delikatne i aromatyczne, coś wspaniałego. Polecam gorąco. Smacznego !!!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2725
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 718
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2725
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 718
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Składniki
Pieczarki myjemy i drobno siekamy, również por i natkę pietruszki myjemy i drobno siekamy. Mięso mielone wrzucamy do miski wraz z pieczarkami, porą, natką, majerankiem, następnie wlewamy wodę, posiekany czosnek, solimy i pieprzymy do smaku. Całość dokładnie wyrabiamy, a następnie formujemy kotlety. Panierujemy w bułce tartej. Kotlety są gotowe do smażenia. Rozgrzewamy patelnię z olejem i delikatnie układamy na niej kotlety, smażymy z obu stron na złoty kolor. Gotowe :-) Smacznego !!!