Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam kotlety mielone z indyka z dodatkiem pieczarek, pora i natki pietruszki, delikatne i aromatyczne, coś wspaniałego. Polecam gorąco. Smacznego !!!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 45
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2582
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 45
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2582
Składniki
Pieczarki myjemy i drobno siekamy, również por i natkę pietruszki myjemy i drobno siekamy. Mięso mielone wrzucamy do miski wraz z pieczarkami, porą, natką, majerankiem, następnie wlewamy wodę, posiekany czosnek, solimy i pieprzymy do smaku. Całość dokładnie wyrabiamy, a następnie formujemy kotlety. Panierujemy w bułce tartej. Kotlety są gotowe do smażenia. Rozgrzewamy patelnię z olejem i delikatnie układamy na niej kotlety, smażymy z obu stron na złoty kolor. Gotowe :-) Smacznego !!!