Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach, polecam szczególnie dla osób które nie przepadają za ośćmi. Jest to przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-kotleciki-z-karpia,168868,docherro.html
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Oczyszczonego karpia zblanszowałam 5 min w lekko gotującej się, osolonej wodzie. Rybę wyjęłam i po ostudzeniu wyjęłam wszystkie ości i rozdrobniłam ją widelcem. Dodałam jajo, bułkę tartą o objętości jaja, doprawiłam sola i pieprzem i dodałam lekko zrumienioną, pokrojoną w kostkę cebulę. Jeszcze koperek Wyrobiłam masę i schowałam do lodówki aby się zestaliła.
Uformowałam kotlety obtoczyłam je w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.
Smacznego :)