Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach, polecam szczególnie dla osób które nie przepadają za ośćmi. Jest to przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-kotleciki-z-karpia,168868,docherro.html
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 22
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3781
Królowa grilla :)
Odsłon: 26
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 22
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3781
Królowa grilla :)
Odsłon: 26
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Składniki
Oczyszczonego karpia zblanszowałam 5 min w lekko gotującej się, osolonej wodzie. Rybę wyjęłam i po ostudzeniu wyjęłam wszystkie ości i rozdrobniłam ją widelcem. Dodałam jajo, bułkę tartą o objętości jaja, doprawiłam sola i pieprzem i dodałam lekko zrumienioną, pokrojoną w kostkę cebulę. Jeszcze koperek Wyrobiłam masę i schowałam do lodówki aby się zestaliła.
Uformowałam kotlety obtoczyłam je w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.
Smacznego :)