Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, wilgotne kotlety mielone z kaszą manną. Są zdecydowanie smaczniejsze od tradycyjnych mielonych z bułką tartą. Mała zmiana, a efekt zachwyca.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2524
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 125
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4342
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2524
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 125
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4342
Składniki
Cebulę obieramy z brązowych łupin, kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
Mięso przekładamy do miski, dodajemy pokrojoną cebulę, jajko, posiekaną natkę pietruszki, kaszę mannę, sól i pieprz. Składniki łączymy ze sobą.
Zwilżamy dłonie wodą. Formujemy kotlety.
Kotlety mielone z kaszą manną smażymy na rozgrzanej patelni z klarowanym masłem.
Mielone podajemy z ziemniakami i ulubioną surówką.