Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzieci fanami kotletów mielonych nie są. W połączeniu ze słodką kukurydzą smakują lepiej i po prostu się nimi zajadają. I czekają, kiedy znów je zrobię.
Smaki Grecji!
Odsłon: 157
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 136
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 470
Smaki Grecji!
Odsłon: 157
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 136
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 470
Składniki
Bułkę namoczyć w wodzie. Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na maśle. Bułkę odcisnąć i razem z cebulą, mięsem, jajkiem, przyprawami i musztardą zagnieść na jednolitą masę.
Kukurydzę odsączyć i połączyć z mięsem.
Z masy uformować płaskie kotlety (8-10) i smażyć na maśle klarowanym po 5-7 minut z każdej strony. Smacznego :)