Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzieci fanami kotletów mielonych nie są. W połączeniu ze słodką kukurydzą smakują lepiej i po prostu się nimi zajadają. I czekają, kiedy znów je zrobię.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Składniki
Bułkę namoczyć w wodzie. Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na maśle. Bułkę odcisnąć i razem z cebulą, mięsem, jajkiem, przyprawami i musztardą zagnieść na jednolitą masę.
Kukurydzę odsączyć i połączyć z mięsem.
Z masy uformować płaskie kotlety (8-10) i smażyć na maśle klarowanym po 5-7 minut z każdej strony. Smacznego :)