Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak kotletów,takie inne niż tradycyjne.Serdecznie polecam:)
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11013
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 230
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 367
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11013
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 230
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 367
Składniki
Mięso i wątróbkę zmielić. Natkę posiekać,a cebulę drobno pokroić. Dodać bułkę tartą,jajko ,sól i pieprz. Masę dobrze wyrobić,gdyby była za rzadka dodać jeszcze łyżkę bułki tartej. Nawilżonymi rękoma formować kotleciki, do środka wkładać po połowie ogórka konserwowego.Dawać na gorący tłuszcz i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Ja troszkę za krótko smażyłam ,ale jeśli są niedosmażone można dać do nagrzanego piekarnika ,termoobiegiem dojdą w środku.
Smacznego życzę!