Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak kotletów,takie inne niż tradycyjne.Serdecznie polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2986
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422088
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2227
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2986
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422088
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2227
Składniki
Mięso i wątróbkę zmielić. Natkę posiekać,a cebulę drobno pokroić. Dodać bułkę tartą,jajko ,sól i pieprz. Masę dobrze wyrobić,gdyby była za rzadka dodać jeszcze łyżkę bułki tartej. Nawilżonymi rękoma formować kotleciki, do środka wkładać po połowie ogórka konserwowego.Dawać na gorący tłuszcz i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Ja troszkę za krótko smażyłam ,ale jeśli są niedosmażone można dać do nagrzanego piekarnika ,termoobiegiem dojdą w środku.
Smacznego życzę!