Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak kotletów,takie inne niż tradycyjne.Serdecznie polecam:)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8727
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7417
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5072
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328129
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8727
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7417
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5072
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328129
Składniki
Mięso i wątróbkę zmielić. Natkę posiekać,a cebulę drobno pokroić. Dodać bułkę tartą,jajko ,sól i pieprz. Masę dobrze wyrobić,gdyby była za rzadka dodać jeszcze łyżkę bułki tartej. Nawilżonymi rękoma formować kotleciki, do środka wkładać po połowie ogórka konserwowego.Dawać na gorący tłuszcz i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Ja troszkę za krótko smażyłam ,ale jeśli są niedosmażone można dać do nagrzanego piekarnika ,termoobiegiem dojdą w środku.
Smacznego życzę!