Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wieprzowe na inny sposób.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5633
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1112
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12224
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1538
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5633
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1112
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12224
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1538
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć, odcisnąć i wymieszać z mięsem. Dodać przyprawy, starte pieczarki i posiekaną cebulę, wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Bułkę tartą wymieszać z mąką, formować z masy kotlety, panierować i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.