Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wieprzowe na inny sposób.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć, odcisnąć i wymieszać z mięsem. Dodać przyprawy, starte pieczarki i posiekaną cebulę, wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Bułkę tartą wymieszać z mąką, formować z masy kotlety, panierować i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.