Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wieprzowe na inny sposób.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 239
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 88
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 101
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 163
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 239
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 88
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 101
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 163
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć, odcisnąć i wymieszać z mięsem. Dodać przyprawy, starte pieczarki i posiekaną cebulę, wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Bułkę tartą wymieszać z mąką, formować z masy kotlety, panierować i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.