Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne mielone przygotowane bez użycia tłuszczy do smażenia. Frytki z selera to rewelacyjna alternatywa dla ziemniaków .
piekarnik , papier do pieczenia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 57
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 57
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy jajko, cebule, sól, pieprz, paprykę i czosnek. Wyrabiamy masę i formujemy z niej kotlety , które układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy około 25 minut w 180 stopniach.
Selery kroimy w słupki, dodajemy oliwę, sól, pieprz i tymianek. Wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 25 min w 180 stopniach.
Upieczone kotlety podajemy z frytkami. Smacznego .