Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne mielone przygotowane bez użycia tłuszczy do smażenia. Frytki z selera to rewelacyjna alternatywa dla ziemniaków .
piekarnik , papier do pieczenia
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 83
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 267
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 282
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 83
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 267
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 282
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy jajko, cebule, sól, pieprz, paprykę i czosnek. Wyrabiamy masę i formujemy z niej kotlety , które układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy około 25 minut w 180 stopniach.
Selery kroimy w słupki, dodajemy oliwę, sól, pieprz i tymianek. Wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 25 min w 180 stopniach.
Upieczone kotlety podajemy z frytkami. Smacznego .