Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w wykonaniu.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65059
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 224
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5770
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 387
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65059
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 224
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5770
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 387
Składniki
filety z ryby rozmrozić i dobrze odcinąć z nich wodę
rybe posiekac nożem (mozna zemleć),dodac namoczona i odcisniętą bułkę,jajko,sół i pieprz,a także bułke tarta i mąkę ziemniaczaną
natkę pietruszki lub koperek posiekac i dodac do ryby
cebulę pokroić w drobniutka kostkę i zeszklic na maśle i równiez dodac do ryby,całość dobrze wymieszać
formowac owalne kotlety i smażyc na rozgrzanym oleju
kotlety mozna podać z sosem pomidorowym,ja jednak najbardziej lubię takie prosto z patelni z ziemniakami i surówką z pora,jabłka i marchewki z dodatkiem joguru