Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone z indyka z dodatkiem pikantnej rzeżuchy, koniecznie spróbuj.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5051
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13598
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5884
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7679
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5051
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13598
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5884
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7679
Składniki
Mięso należy zmielić, dodać bułkę namoczoną w mleku, uprzednio wyciśniętą, jaja, posiekaną cebulę, rzeżuchę oraz przyprawy. Farsz wymieszać. Formować kotleciki, obtaczać je w bułce tartej. Smażyć z obu stron. Smacznego.