Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone z indyka z dodatkiem pikantnej rzeżuchy, koniecznie spróbuj.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Składniki
Mięso należy zmielić, dodać bułkę namoczoną w mleku, uprzednio wyciśniętą, jaja, posiekaną cebulę, rzeżuchę oraz przyprawy. Farsz wymieszać. Formować kotleciki, obtaczać je w bułce tartej. Smażyć z obu stron. Smacznego.