Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone z indyka z dodatkiem pikantnej rzeżuchy, koniecznie spróbuj.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2679
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5429
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2679
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5429
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Składniki
Mięso należy zmielić, dodać bułkę namoczoną w mleku, uprzednio wyciśniętą, jaja, posiekaną cebulę, rzeżuchę oraz przyprawy. Farsz wymieszać. Formować kotleciki, obtaczać je w bułce tartej. Smażyć z obu stron. Smacznego.