Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone z indyka z dodatkiem pikantnej rzeżuchy, koniecznie spróbuj.
Polecam.
Odsłon: 296
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 290
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 128
Polecam.
Odsłon: 296
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 290
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 128
Składniki
Mięso należy zmielić, dodać bułkę namoczoną w mleku, uprzednio wyciśniętą, jaja, posiekaną cebulę, rzeżuchę oraz przyprawy. Farsz wymieszać. Formować kotleciki, obtaczać je w bułce tartej. Smażyć z obu stron. Smacznego.