Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13407
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5834
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7533
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4954
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13407
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5834
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7533
Składniki
Seler i ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Wystudzić i obrać. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać bułkę tartą, płatki owsiane, jajka i przyprawy. Dokładnie wyrobić i formować kotlety. Moczyć w roztrzepanym jajku i obtaczać w wymieszanych ze sobą - bułce, mące i płatkach. Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z sosem. Żeby zrobić sos wystarczy wszystkie składniki na sos wymieszać. Smacznego.