Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z kostką sera camembert. Intensywne w smaku.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1601
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1002
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1601
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1002
Składniki
Mięso z łopatki zmielić razem z cebulą i czosnkiem. Dodać namoczoną kajzerkę, jajko, wyrobić. Przyprawić solą, pieprzem cytrynowym. Camembert pokroić w kwadraciki, do każdego kotleta włożyć po 1. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć z obu stron. Ja na końcu zawsze podlewam lekko wodą i podduszam, bo właśnie takie smakują nam najbardziej. Fajne urozmaicenie kotletów mielonych.