Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco zdrowsza wersja klasycznych mielonych.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7893
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3130
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7893
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3130
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i drobno kroimy. Podsmażamy na niewielkiej ilości oleju. Szpinak rozmrażamy i odsączamy. Mieszamy z mięsem, cebulą, czosnkiem i jajkiem. Doprawiamy solą i pieprzem.
Do masy stopniowo dodajemy otręby do momentu, aż będziemy mogli formować kotlety. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Podajemy z ugotowanymi ziemniakami lub frytkami oraz surówką.