Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco zdrowsza wersja klasycznych mielonych.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 200
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 850
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 490
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666450
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 200
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 850
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 490
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666450
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i drobno kroimy. Podsmażamy na niewielkiej ilości oleju. Szpinak rozmrażamy i odsączamy. Mieszamy z mięsem, cebulą, czosnkiem i jajkiem. Doprawiamy solą i pieprzem.
Do masy stopniowo dodajemy otręby do momentu, aż będziemy mogli formować kotlety. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Podajemy z ugotowanymi ziemniakami lub frytkami oraz surówką.