Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kotlety mielone podane z młodymi ziemniakami i chrupiącą surówką z kapusty.
Wykonanie surówki:
Surówka:
Kapustę kroimy w drobne paski, obraną marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, dodajemy majonez i mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy przykrytą do lodówki.
Wykonanie dania:
Dodajemy do mięsa mielonego bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, czosnek, 1 łyżkę startej cebuli i jajka. Wyrabiamy farsz na kotlety. Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
W między czasie gotujemy ziemniaki i przygotowujemy surówkę. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty.
Smacznego!!!
Tradycyjna sałatka Caprese podana na ciepło, w formie małych kanapeczek. Moim...
Odsłon: 2482
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 387
Kurczak pieczony na puszce piwa to wspaniała propozycja obiadowa dla wszystki...
Odsłon: 875
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 163
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 144
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 387
Kurczak pieczony na puszce piwa to wspaniała propozycja obiadowa dla wszystki...
Odsłon: 875
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 163
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 144
Składniki
Wykonanie surówki: Surówka: Kapustę kroimy w drobne paski, obraną marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, dodajemy majonez i mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy przykrytą do lodówki.
Wykonanie dania: Dodajemy do mięsa mielonego bułkę tartą, pieprz, sól, majeranek, czosnek, 1 łyżkę startej cebuli i jajka. Wyrabiamy farsz na kotlety. Z wyrobionego farszu formujemy kotlety i smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
W między czasie gotujemy ziemniaki i przygotowujemy surówkę. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kapusta młoda z mielonką tyrolską.
Dania główne
Krokiety z pieczarkami i serem
Dania główne
Placki z cukinii i marchewki
Dania główne
Kofty z ryby
Kapusta młoda z mielonką tyrolską.
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 163
Krokiety z pieczarkami i serem
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 220