Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularne mielone w specjalnym wydaniu, posmakują wszystkim.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4244
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11588
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6624
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5525
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13703
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4244
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11588
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6624
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5525
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13703
Składniki
Mięso doprawić solą i pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego, wymieszać. Cebulę obrać , pokroić w drobną kostkę. Oliwki, kapary, pomidory, pokroić w kostkę. Ser pokroić w kostkę. Pokrojone składniki dodać do mięsa , również musztardę i wbić jajko.
Wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszać, uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce. Umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić , piec 30 minut lub dobrego zrumienienia. Podawać jak kto lubi ziemniakami, kopytkami lub innymi dodatkami.