Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wieprzowe sauté, z dodatkiem sera żółtego. Mam nadzieję, że Górale się na mnie nie obrażą czytając ten przepis.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 5
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4077
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 5
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4077
Składniki
Kotlety oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Gdy mięso jest ładnie zrumienione (upieczone) z jednej strony, odwracamy każdy kawałek i wówczas na wierzch nakładamy ser żółty i plasterki pomidora. Dopiekamy kotlety z drugiej strony. Podajemy np. z frytkami i suróweczką.
Smacznego.