Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wieprzowe sauté, z dodatkiem sera żółtego. Mam nadzieję, że Górale się na mnie nie obrażą czytając ten przepis.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5251
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 819
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5251
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 819
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Kotlety oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Gdy mięso jest ładnie zrumienione (upieczone) z jednej strony, odwracamy każdy kawałek i wówczas na wierzch nakładamy ser żółty i plasterki pomidora. Dopiekamy kotlety z drugiej strony. Podajemy np. z frytkami i suróweczką.
Smacznego.