Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiad... kotlety rybne z pstrąga łososiowego (mogą być też z łososia lub innych ryb). Przygotowanie nie wymaga maszynki do mielenia, chociaż jak chcesz sobie ułatwić pracę, to proszę bardzo. Do kotlecików mogą być ziemniaki gotowane, tarta marchewka lub inna surówka i obiad gotowy. Spróbuj zrobić :-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Filety umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i obrać z ości. Następnie drobno posiekać nożem lub zmielić na grubszych oczkach. W misce wymieszać rybę z przeciśniętym czosnkiem, siekaną zieleniną, bułką tartą, jajkiem, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Formować płaskie kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni po kilka minut z każdej strony. SMACZNEGO!!!