Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety rybne z dorsza
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5366
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5366
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 848
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
- Bułkę namaczamy w wodzie. - Dorsza kroimy w drobną kostkę - Dodajemy pokrojoną cebulę, czosnek, natkę pietruszki i startą na drobnych oczkach marchewkę. - Dodajemy odciśniętą bułkę kajzerkę oraz jajka. - Doprawiamy solą i pierzem. - Całość mieszamy i formujemy kotlety - Obtaczamy w bułce tartej. - Smażymy na rozgrzanej patelni na niezbyt dużym ogniu na złocisty kolor.