Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety rybne z dorsza
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 41
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 41
Składniki
- Bułkę namaczamy w wodzie. - Dorsza kroimy w drobną kostkę - Dodajemy pokrojoną cebulę, czosnek, natkę pietruszki i startą na drobnych oczkach marchewkę. - Dodajemy odciśniętą bułkę kajzerkę oraz jajka. - Doprawiamy solą i pierzem. - Całość mieszamy i formujemy kotlety - Obtaczamy w bułce tartej. - Smażymy na rozgrzanej patelni na niezbyt dużym ogniu na złocisty kolor.