Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapraszam na rewelacyjne kotlety rybne
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 54
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5666
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 571
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 54
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5666
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 571
Składniki
Rybę mielimy maszynką do mielenia mięsa lub malakserem. Dodajemy drobno pokrojony brokuł
Następnie dodajemy starte na tarce jarzynowej jajka na twardo, przyprawy, zmiażdżony czosnek, startą cebulkę, zmoczoną w wodzie i dokładnie odciśniętą kajzerkę, jajko oraz przyprawy
Wszystko mieszamy, dodajemy mąkę-tak by powstała masa. Następnie mokrymi rękami formujemy kotlety, panierujemy w bułce tartej.
Kotlety smażymy na złoty kolor i gotowe :) Gorąco polecam na obiad :)