Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki dla wegetarian na obiad.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19338
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13077
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1730
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19338
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13077
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1730
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować i odstawić. Następnie ugotować dwa jajka na twardo, drobno posiekać i wymieszać z ugotowanym ryżem. Po czym dodać jedno surowe jajko, łyżkę masła, natkę pietruszki i przyprawy do smaku. Masę dokładnie wyrobić, uformować kotlety, obtaczać w bułce tartej i usmażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem ( np. pomidorowym).