Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki dla wegetarian na obiad.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6403
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6403
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować i odstawić. Następnie ugotować dwa jajka na twardo, drobno posiekać i wymieszać z ugotowanym ryżem. Po czym dodać jedno surowe jajko, łyżkę masła, natkę pietruszki i przyprawy do smaku. Masę dokładnie wyrobić, uformować kotlety, obtaczać w bułce tartej i usmażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem ( np. pomidorowym).