Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki dla wegetarian na obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12325
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13151
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5374
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12325
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13151
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5374
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować i odstawić. Następnie ugotować dwa jajka na twardo, drobno posiekać i wymieszać z ugotowanym ryżem. Po czym dodać jedno surowe jajko, łyżkę masła, natkę pietruszki i przyprawy do smaku. Masę dokładnie wyrobić, uformować kotlety, obtaczać w bułce tartej i usmażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem ( np. pomidorowym).