Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne. Klasyczne. Minimalistyczne. Nic dodać. Nic ująć.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 133
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 133
Składniki
Schab rozbijam młotkiem, solę i odkładam na bok.
Szykuję 3 talerze. Na jeden wysypuję mąkę.
Na drugim rozkłócam jaja.
Na trzeci nakładam bułkę tartą.
Na patelni rozgrzewam oliwę i roztapiam masło. Każdego kotleta obtaczam kolejno w mące, jaju i bułce. Smażę na złoto.