Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne. Klasyczne. Minimalistyczne. Nic dodać. Nic ująć.
Schab rozbijam młotkiem, solę i odkładam na bok.
Szykuję 3 talerze.
Na jeden wysypuję mąkę.
Na drugim rozkłócam jaja.
Na trzeci nakładam bułkę tartą.
Na patelni rozgrzewam oliwę i roztapiam masło.
Każdego kotleta obtaczam kolejno w mące, jaju i bułce.
Smażę na złoto.
Orzeźwia w upalne dni. Z lodem i plasterkiem cytryny...rewelacja!
Odsłon: 308
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 138
Orzeźwia w upalne dni. Z lodem i plasterkiem cytryny...rewelacja!
Odsłon: 308
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 138
Składniki
Schab rozbijam młotkiem, solę i odkładam na bok.
Szykuję 3 talerze. Na jeden wysypuję mąkę.
Na drugim rozkłócam jaja.
Na trzeci nakładam bułkę tartą.
Na patelni rozgrzewam oliwę i roztapiam masło. Każdego kotleta obtaczam kolejno w mące, jaju i bułce. Smażę na złoto.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1560
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2174