Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 329 Ocena: 2530
Dodano: 15.05.2020
Odsłon: 8078
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Schab kroimy w plasterki i rozbijamy.
Przyprawy mieszamy ze sobą.
Przyprawiamy rozbite mięso.
Jajka rozkłóćmy. Doprawiamy solą.
Krakersy rozkruszamy. Mieszamy z mąką.
Panierujemy schabowe w jajku, następnie w krakersach.
Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Smażymy mięso z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Nevermore 15 maja 2020Zgłoś do usunięcia
No masz hehehe, też ponad miesiąc temu robiliśmy w panierce z krakersów :)Wyszły super, a smak ... sama wiesz :D
Jednak coś krąży w powietrzu i rodzą się podobne pomysły :)
1 Kto głosował? | Odpowiedz