Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny schabowy w panierce w ze słonych krakersów to świetna propozycja na obiad z ulubionymi dodatkami.
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 88
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 300
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 809
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22900
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 88
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 300
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 809
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 22900
Składniki
Schab kroimy w plasterki i rozbijamy. Przyprawy mieszamy ze sobą. Przyprawiamy rozbite mięso. Jajka rozkłóćmy. Doprawiamy solą. Krakersy rozkruszamy. Mieszamy z mąką. Panierujemy schabowe w jajku, następnie w krakersach. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Smażymy mięso z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)