Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzina i przyjaciele pokochali ten przepis jest prosty a zarówno pyszny
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 152
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4353
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11811
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6747
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5570
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 152
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4353
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11811
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6747
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5570
Składniki
Wszystko dodajemy do jednej miski: Filety myjemy i kroimy w kostkę. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i dodajemy do mięsa. Wbijamy jajka, dodajemy mąkę i doprawiamy, wszystko dobrze razem mieszamy. ( można również dodać starte pieczarki bądź natkę pietruszki)Jeżeli chcemy mieć więcej kotletów to po prostu zmieniamy proporcje wszystko zależy ile użyjemy mięsa.
Nagrzewamy patelnie z olejem i smażymy kotlety tak jak placki ziemniaczane. podajemy najlepiej na ciepło z ketchupem i frytkami. smacznego.