Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza i lżejsza wersja kotletów mielonych. Smak i zapach jest niesamowity, gorąco polecam na piątkowy obiad.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 538
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3998
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 538
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3998
Składniki
Seler, marchewkę i ziemniaki ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem szczypty czosnku granulowanego. Dobrze odparować, utłuc i wystudzić. Do ziemniaków dodać roztrzepane jajko, majonez, przyprawy i wszystko dobrze wymieszać. Zwilżonymi dłońmi formować okrągłe, lekko spłaszczone kotlety. Każdy panierować w pokruszonych płatkach kukurydzianych.
Krótko smażymy z obu stron na złoty kolor.